Asuntokamari
Yritysesittely Palvelut Yhteystiedot

Vuokra-asunnon hakijalle

Etsitkö vuokra-asuntoa?

Rekisteröidy asunnonhakijaksi täyttämällä alla oleva vuokra-asuntohakemus ja saat tiedon vuokrattavista asunnoista ensimmäisten joukossa. Otan sinuun yhteyttä, kun hakukriteerejäsi vastaava vuokra-asunto tulee tarjolle. Lisäksi voit saada tiedot uusista vuokra-asunnoista etukäteen suoraan sähköpostiisi.

Voit tutustua myös tarjontaani netissä ja sopia esittelyajan sinua kiinnostavaan asuntoon.

Vuokralaisen valinta

Haastattelen kaikki vuokra-asunnon hakijat henkilökohtaisesti ja tarkistan luottotiedot ja taustat. Vuokralainen tutustuu aina etukäteen vuokrattavaan asuntoon. Esittelen kiinnostuneet vuokra-asunnon hakijat vuokranantajalle, joka tekee lopullisen päätöksen vuokralaisen valinnasta. Tämän jälkeen sovimme ajan vuokrasopimuksen allekirjoitukselle toimistollani ja annan ohjeet mm. vuokratakuun antamisesta ja muista käytännön järjestelyistä. Avaimet luovutan, kun vuokrasopimus on allekirjoitettu, olet huolehtinut kaikki sovitut velvoitteet ja huoneisto on vapautunut.

Vuokravakuus

Vuokranantajat vaativat pääsääntöisesti vuokralaista asettamaan vuokravakuuden vuokranmaksun takaukseksi. Vuokravakuus on 1 – 3 kk:n vuokraa vastaava summa. Vuokravakuustalletus tehdään pankkiin ja pantataan vuokranantajalle. Vuokranmaksun vakuudeksi voidaan antaa myös henkilökohtainen takaus. Takauksen voivat antaa esimerkiksi vuokralaisen vanhemmat tai työnantaja.

Toimeksianto asunnon vuokraamiseksi

Voit myös jättää toimeksiannon etsiä sinulle sopiva vuokra-asunto. Toimeksianto tehdään aina kirjallisesti toimistollani. Jos sitten sopiva asunto löytyy, voit vielä itse päättää, vuokraatko asunnon vai et. Mikäli toimeksianto johtaa vuokrasopimukseen, maksat toimeksiantajana välityspalkkion.

 


Vuokra-asuntohakemus

 

Hakijan tiedot


Nimi
Osoite
Henkilötunnus
Puhelin
Sähköposti


Hakijan / mukana muuttavan puolison tiedot


Nimi
Osoite
Henkilötunnus
Puhelin
Sähköposti


Tiedot haettavasta huoneistosta


Kaupunki / kunta
TalotyyppiHuoneistotyyppi
Muita toivomuksia
Vuokrasuhteen toivottu alkamispvm

Luottotietojen tarkistaminen *
Lisätiedot
Jos kuva ei näy kunnolla päivitä uusi kuva tästä
captcha *
  
* Pakollinen kenttä